Bodypaintboek

Voor de totstandkoming van het boek hebben Martine en Richard een team verzameld van painters, fotografen, journalisten, visagisten en vormgevers die allen belangeloos meewerken om dit project tot een succes te maken. Bij het menu vrienden is te zien wie dit zijn.

Martine en Richard zijn beide beroepsmatig bezig met body- en Facepaint. Richard werkt internationaal en heeft daardoor ook buitenlandse painters bereid gevonden mee te werken. Martine heeft zelf borstkanker gehad en onderhoudt de contacten met de modellen en de media.

Opbrengst
Het geld dat overblijft na de kosten die zijn gemaakt voor het boek, gaat direct naar borstkankeronderzoek.

De opbrengst van dit boek gaat naar BRCA 1-2 onderzoek (Angelina Jolie) van dr. Matti Rookus AVL/NKI via KWF. Klik hier voor meer informatie over het onderzoek: www.hebon.nl

 

coverhetboek

Om dit boek te kunnen realiseren en het onderzoek  te kunnen ondersteunen, is geld nodig. Als je dit project een warm hart toedraagt, kun je een bijdrage overmaken op rekeningnummer  IBAN NL77ABNA0593888561 t.n.v. Stichting Getekend Door.

Stichting GETEKEND DOOR… blijft ook na het uitkomen van het bodypaintboek bezig met creatieve projecten om mensen te ondersteunen die lichamelijk getroffen zijn door ziekte of trauma.

Als u een idee heeft voor een project dat past bij onze stichting, kunt u contact met ons opnemen.

klik hier voor een impressie van het boek.

Aandacht/oproep

Bij deze doen we een oproep aan iedereen met een leuk initiatief om geld op te halen voor Getekend Door...

Wil je ook een deel van je opbrengst sponsoren van je eigen project (auto's wassen, cakejes verkopen of iets anders)?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Stichting GETEKEND DOOR... Nijbuorren 2
8584 VM HEMELUM
tel: 06-27311775 info@getekenddoor.nl
Rekening nr.: NL77ABNA0593888561